Auto huren op Barcelona Airport // prijzen vergelijken

Wil je een auto huren op Barcelona Airport, dan kun je kiezen uit zes autoverhuurbedrijven. Dit zijn Hertz, Sixt, Avis, Goldcar, Enterprise en Europcar. Alle autoverhuurbedrijven zijn te vinden in zowel terminal 1 als terminal 2B. Soms zijn de bedrijven bekender dan anderen; let echter niet te veel op de naam.

De prijs kan namelijk enorm verschillen. Kijk ook naar details zoals extra rijders, mogelijkheid tot het afleveren op een ander depot (als je een rondrit gaat maken), en de leeftijd van de bestuurder. Bedenk ook van tevoren of je er een autoverzekering bij wilt hebben, heb je dit al met bijvoorbeeld je creditcard, dan kan dit veel geld schelen.

Je kunt als je aankomt alle autoverhuur kantoren afgaan en prijzen verzamelen. Echter kom je niet alleen aan; vaak zijn er nog 200 andere mensen die voor jou in de zes rijen staan. Alles afgaan kost ontzettend veel tijd, tijd die je wilt gebruiken om bijvoorbeeld te genieten van de Spaanse zon. Thuis online vergelijken is zeker wel de beste optie, dan kun je pas echt goed en goedkoop een auto huren op Barcelona Airport.

Vergelijken voor een auto huren op Barcelona Airport

Auto huren op Barcelona Airport ? Via Easyterra huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. EasyTerra werkt samen met de beste lokale partners op Barcelona Airport. Er zijn bij EasyTerra geen boekingskosten, geen addertjes onder het gras.