Taxi vanaf Barcelona Airport // boek vooraf online

Een taxi vanaf Barcelona Airport is een van de duurste mogelijkheden van reizen vanaf vliegveld Barcelona naar de stad. Het kost bijvoorbeeld meer dan het openbaar vervoer. Toch is het een van de meest comfortabele vormen van transport naar jouw eindbestemming in de stad Barcelona, en hoeft het niet eens zo gek veel te kosten.

Prijs van een taxi vanaf Barcelona Airport

Het ligt natuurlijk aan het verkeer, maar over het algemeen is het de snelste optie. Vanaf het vliegveld duurt het zo’n 20 tot 25 minuten richting het centrum en het grote voordeel is dat de taxi je direct naar je eindbestemming brengt, en niet naar een metro of busstation in de buurt. De minimumprijs is €21, de totale ritprijs zal waarschijnlijk rond de €40 tot €50 zijn. Toch kan een taxi vanaf Barcelona Airport duurder worden met toeslagen vanwege diverse redenen zoals het weekend, of een feestdag of de vliegveld toeslag (€4,50). Je kunt het daarom beter van tevoren boeken. Zo staat de prijs vast, en weet je waar je aan toe bent.

Taxi online reserveren

Nog beter is om een taxi online te reserveren. Met Taxi2Airport kun je de prijs van tevoren vergelijken, betalen en de taxi reserveren. Je zult een voucher ontvangen via mail of SMS met de contactgegevens van de vervoerder. Omdat het vluchtnummer is ingevoerd weet de vervoerder al af van de vertraging. De prijs van een taxi met Taxi2Airport is over het algemeen erg concurrerend. Het beste is dat je achteraf niet voor verrassingen zult staan!